Pożyczka Zaplo - jakie opinie?

Najnowsza odpowiedź: Sobota 9 lipiec 2016 12:06
Gość
Gość

Znalazłem nową pożyczkę Zaplo.pl. Nie jest to chwilówka na 30 dni ale pożyczka na maksymalnie 12 miesięcy, kwota też jest dużo wyższa niż w chwilówkach bo aż 7 tys zł. Korzystał ktoś z oferty Zaplo? Jakieś opinie na ich temat?

Napisz odpowiedź

Poniedziałek 5 maj 2014 20:57
araksol
odpowiedział/a:
araksol

Pożyczka Zaplo - jakie opinie? No cóż na razie jest sporo opinii pozytywnych. Pożyczka określana jest jako Vivus na raty. Podobno otrzymuje się ją łatwo i szybko i jest minimum formalności z tym, że sprawdzane są niektóre bazy. Trzeba mieć świadomość, że pierwsza pożyczka jest dawana w kwocie 1600 zł i dopiero po terminowej i bezproblemowej spłacie można wnioskować o wyższą kwotę.

Skomentuj odpowiedź

Piątek 9 maj 2014 10:13
Gość
Gość

fajna sprawa bo te pożyczki na 30 dni to i tak wiadomo że nie spłaci się w terminie, co to w ogóle za pożyczka na miesiąc, a na 12 miesięcy to już jest coś 200zł miesięcznie raty to mozna jakoś spłacić a jak biorę w vivus 1400 i za miesiąc mam oddać 1400 to dla mnie mija się z celem taka pożyczka, zaplo jest dużo lepszą formą pożyczki jak dla mnie pożyczam do 1600 za pierwszym razem i co miesiąc spłacam sobie 200 zł z hakiem, to lubię

Skomentuj odpowiedź

Środa 4 czerwiec 2014 13:28 | Gość

A jakie oprocentowanie

araksol

Środa 4 czerwiec 2014 14:00 | araksol |

Oprocentowanie zależy od terminu spłaty. Warto skorzystać z wygodnego kalkulatora na stronie pożyczki.

PozyczkiOpinie

Czwartek 12 luty 2015 11:12 | PozyczkiOpinie |

Żeby lepiej zobrazować posłużę się przykładem, na dzień dzisiejszy zaciągając pożyczkę w kwocie 1600 zł na 12 miesięcy całkowita kwota do spłaty wyniesie 2825,92 zł. a miesięczna rata do spłaty to 235,53 zł. Czy to dobra oferta? Zdania mogą być podzielone, na pewno są droższe pożyczki i są tańsze pożyczki, ale nie każdy spełni warunki na tańszą pożyczkę. Więcej opinii znajdziecie Państwo w naszym serwisie www.pozyczkiopinie.pl

odpowiedz

Sobota 10 maj 2014 10:34
Gość
Gość

za wcześnie na opinie chyba to nowa pożyczka, ale vivus ma dobre opinie więc zaplo może powtórzyć sukces

Skomentuj odpowiedź

Czwartek 22 maj 2014 20:34 | Gość

a jakie dokumenty trzeba przedstawić

Piątek 23 maj 2014 20:43 | Gość

wymagają zaświadczeń z pracy

araksol

Środa 4 czerwiec 2014 13:56 | araksol |

Zaświadczenia z pracy nie są wymagane. Potrzebny jest dowód osobisty i konto w polskim banku.

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:27 | Gość

ale pracę trzeba mieć czy bezrobotni też dostają?

odpowiedz

Piątek 30 maj 2014 15:33
sarna
sarna

daję ZAPLO zielone światło.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 2 czerwiec 2014 10:42 | Gość

również polecam, profesjonalne podejście bez jakichś tam podchodów

Wtorek 25 listopad 2014 9:51 | Gość

a jakieś argumenty? konkretne opinie poproszę, polecam, nie polecam nic nie wnosi i nie pomoże na pewno w podjęciu decyzji osobom zainteresowanym wzięciem pożyczki w zaplo czy innej podobnej firmie

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:29 | Gość

pożyczka jak pożyczka opinie będą różne zależnie od tego czy ktoś spłacił czy nie

odpowiedz

Wtorek 3 czerwiec 2014 11:59
Janusz897
Janusz897

Bardzo dobrze że jest taką pożyczka

Skomentuj odpowiedź

Środa 3 wrzesień 2014 11:22 | Gość

co w tym dobrego?

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:30 | Gość

i co to za opinia? dobrze że jest bo?

odpowiedz

Wtorek 3 czerwiec 2014 12:19
Gość
Gość

nareszcie coś co nie jest na 30 dni i można spłacać w ratach polecam zaplo!!!

Skomentuj odpowiedź

Piątek 12 wrzesień 2014 10:51 | Gość

takie pożyczki były dawno przed zaplo i nie jest to nic nowego

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:31 | Gość

podaj przykład i napisz które mają dobre opinie

odpowiedz

Wtorek 19 sierpień 2014 10:52
enda
enda

Zaplo oszukuje reklamuja sie ze pozyczka do 1600zł za pierwszym razem a jak wypełniłam wniosek i dzwoniłam na infolinie to okazało sie ze zalezne to od wieku jest ja mam 28 lat skonczone i mi tylko 700zł chcieli pozyczyc-zdzierusy a spłacac bym musiała dwa razy tyle :(

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 19 sierpień 2014 10:59 | Gość

a może to zależy od zdolności kredytowej a nie od wieku

araksol

Wtorek 19 sierpień 2014 11:09 | araksol |

Tak. To w jakiej wysokości się otrzyma pożyczkę zależy od zdolności kredytowej pożyczkobiorcy, a nie od jego wieku. Rzadko która firma daje więc pożyczki w maksymalnej kwocie. Przeważnie te kwoty zaniża i Zaplo nie jest tu wyjątkiem.

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:32 | Gość

700 to jest też do 1600 :) czytaj ze zrozumieniem a nie oskarżasz o oszustwo :)

odpowiedz

Środa 3 grudzień 2014 19:35
Gość
Gość

a jak długo trzeba czekać na rozpatrzenie wniosku zaplo?

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:33 | Gość

wszystko odbywa się szybko, tego samego dnia możesz mieć już przelew na konto

odpowiedz

Sobota 6 grudzień 2014 11:58
Niagara
Niagara

Polecam
Zalety:
bardzo szybko
profesjonalnie
jasne zasady
kwota jaką dostałam: pierwsza pożyczka 1700 zł, mój wiek 22 lata, zarobki umowa zlecenia około 2000 zł na rękę

Wady:
do oddania 3000 zł

Skomentuj odpowiedź

Środa 17 grudzień 2014 10:16 | Gość

po jakim czasie do oddania te 3000?

Czwartek 6 sierpień 2015 15:10 | Gość

no to faktycznie sporo trzeba oddać

odpowiedz

Środa 10 grudzień 2014 12:28
premium
premium

Witam serdecznie,
chciałabym zaproponować Państwu ofertę naszej firmy, w której chciałabym zabezpieczać Państwu własną przyszłość. Nasz zespół pracuje dla Państwa od 2010 roku. Od samego początku każdego klienta traktujemy indywidualnie dzieląc się naszą wiedzą i doświadczeniem. Profesjonalizm naszego zespołu pozwala nam w pełni przedstawić zakres świadczonej ochrony, jak również obsługiwać Państwa przez cały okres trwania polisy. Współpraca z wieloma towarzystwami, oraz różnorodność naszej oferty pozwala nam sprostać wymaganiom nawet najbardziej wymagających klientów. Nasze doświadczenie doskonale sprawdza się we współpracy z firmami, korporacjami oraz klientami indywidualnymi.
premium-me.pl

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:34 | Gość

post nie na temat! nic tu nie ma o zaplo!

odpowiedz

Środa 10 grudzień 2014 12:29
kredytexpert
kredytexpert

Skorzystaj z naszych usług Expert Broker Sp. z o.o.!
Świadczymy je w zakresie:
- Kredytów i pożyczek hipotecznych
- Kredytów dla firm
- Leasingu
- Factoringu
- Gwarancji bankowych i ubezpieczeniowych
- Ubezpieczeń majątkowych, ochrony prawnej i na życie dla firm i osób fizycznych
- Księgowości dla firm
- Biur wirtualnych
Zasięg – Warszawa i woj. Mazowieckie
Kontakt: mail - biuro@kredytexpert.net.pl

Tel.: 535 953 879

Skomentuj odpowiedź

Środa 17 grudzień 2014 10:16 | Gość

a co to ma wspólnego z pytaniem o zaplo?

odpowiedz

Środa 10 grudzień 2014 12:30
Kontrasta
Kontrasta

Oferujemy:
Kredyty, pożyczki, chwilówki, doradca kredytowy, doradztwo finansowe, bankowość inwestycyjna, bankowość korporacyjna, usługi kredytowe, kredyty hipoteczne, Bony i obligacje skarbowe, Obligacje korporacyjne Finansowanie inwestycji Finansowanie firm Finansowanie dla Firm Finansowanie działalności gospodarczej Finansowanie firm Finansowanie samochodu leasing, kredyt hipoteczny, kredyt gotówkowy, kredyt samochodowy, kredyt konsolidacyjny, kredyty inwestycyjne dla firm, ubezpieczenia, bez zaświadczeń.
Skontaktuj się z nami: 534 810 900
Kontrasta

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:34 | Gość

spadaj z tą reklamą

odpowiedz

Czwartek 15 styczeń 2015 21:50
marko
marko

Nie polecam,Zaplo totalna porażka,pierwsza pozyczka spłacona grubo przed czasem,nie ma szans na rozliczenie pozyczki tak jak w banku za wczesniejszą spłatę,pomimo że reklamują się inaczej,czyli oszustwo,druga pozyczka to już droga przez mękę,150 pytań i rubryk,masakra,40 godzin na odpowiedz od jaśnie państwa,szereg pytań i znowu cisza,kolejna doba,a na koniec z przykrością informujemy ale darmo dupy nie dajemy,odradzam,jak ktoś ma tam pseudopożyczkę to niech przypadkiem nie spłaca wcześniej bo i tak dostaniesz w dupę,jest wiele innych firm,które rozpatrują wnioski błyskawicznie,nie licz na rozliczenie za wcześniejszą spłatę,ogółem darujcie sobie szkoda nerw i czasu i na to to coś,pozdrawiam

Skomentuj odpowiedź

Niedziela 3 maj 2015 9:35 | Gość

i macie swoje pozytywne opinie, to jest opinia osoby która wzięła pożyczkę a nie reklama podstawionych osób

Środa 20 maj 2015 8:33 | niwa

To całkowita prawda,pozyczkę spłaciłam 7 m-c wcześniej a o zwrocie za wcześniejszą spłatę zapomnijcie najpierw 5 maili z prosbami o rozliczenie a w efekcie 30zł zwrotu to poprostu śmieszne tez chciałabym zapłacić tylko tyle odsetek za 7 m-c postępują bardzo nieuczciwie

odpowiedz

Sobota 17 styczeń 2015 15:25
gość
gość

Generalnie wszystko zależy od twojej osoby. Jaką masz zdolność kredytową, bo nie każdemu w ogóle dają drugą pożyczkę mimo, że spłacił pierwszą. Zaplo działa na zasadzie jak każda chwilówka nie oczekuje się tu jakichś bonusów za spłacenie wcześniej. Nigdzie tego w regulaminie nie ma, więc nie rozumiem o co halo. Zaplo ma bardzo dużo zadowolonych klientów. Tylko trzeba czytać umowę ze zrozumieniem.

Skomentuj odpowiedź

Niedziela 15 luty 2015 18:42
gość
gość

W Zaplo jest tak, że im krótszy termin, tym procentowo więcej do oddania. Czasami nawet opłaca się wziąć na trochę dłużej, żeby zapłacić mniej. Ale faktycznie oddajesz prawie 200% tego co pożyczasz. Plus jeszcze inne opłaty. Ale na plus czas spłaty... nawet 365 dni.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:36 | Gość

na krócej więcej do spłaty? dziwne to

odpowiedz

Niedziela 31 maj 2015 20:46
OlaWozniak
odpowiedział/a:
OlaWozniak

Zaplo ma różne opinie. Jedni narzekają, że drogo inni chwalą, że nawet 365 dni na spłatę. Mało jest takich chwilówek, które dają aż rok na spłacenie, więc dlatego sporo osób decyduje się pożyczać tutaj.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 1 czerwiec 2015 17:53
Gość
Gość

A ja wzięłam w providencie. wszyscy kraczą, a pożyczka wzięta NA KONTO i spłacana na konto w MIESIĘCZNYCH ratach jest o wiele tańsza od tych vivusów i zaplo. Wzięłam 3000 na 12 miesięcznych rat po 338zł. w sumie to cały koszt od 3000 jest 1058zł.

Skomentuj odpowiedź

Czwartek 6 sierpień 2015 15:09 | Gość

no nie jest to tanio niestety, ale ta firma jest droga

odpowiedz

Czwartek 23 lipiec 2015 17:07
Gosciu
Gosciu

Wziąłem pozyczke 4000 na 12 rat .minęło 1.5 miesiąca i dzwonie do nich z zamiarem spłaty całej kwoty a ta mi tu gada ze musze spłacić niecałe 7000.tyle ile wychodzi 12 rat.masakra.człowiek myślał że tu zaoszczędzi a tu dno.to juz ferratum lepsze i o wiele tańsze .wziąłem 2500 na 12 rat a splacilem półtora miesięcy po tym jak u nich wziąłem ta pozyczke i splacilem niecałe 3000.bardziej polecam ferratum bo nie oddajesz wszystkiego

Skomentuj odpowiedź

Piątek 24 lipiec 2015 11:56 | Gość

myślałem, trzeba było przeczytać umowę a nie myśleć

odpowiedz

Czwartek 6 sierpień 2015 8:05
ON
ON

Ja nie narzekam o 13 tej wysłałem wniosek pan zadzwonił do mnie o19tej w celu weryfikacji pozyczke mi przyznano kase miałem na koncie na drugi dzień o 11ej zależy jaki bank się ma,mi odpowiada polecam

Skomentuj odpowiedź

Czwartek 6 sierpień 2015 8:08 | ON

dostałem pozyczke i nie wymagają zatrudnienia

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:38 | Gość

dają bezrobotnym?

odpowiedz

Wtorek 29 grudzień 2015 11:04
Gość
Gość

czy w zaplo jest windykacja terenowa?

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 4 styczeń 2016 9:38 | Gość

nie ma, jest telefoniczna

odpowiedz

Sobota 9 styczeń 2016 15:06
Gość
Gość

teraz w zaplo jest pożyczka maksymalnie na 21 miesięcy z kwotą 10 tys zł

Skomentuj odpowiedź

Piątek 4 marzec 2016 22:29 | lol

nieprawda nawet 10000 na rok nie można wziąść,To tylko reklama
strona też nie funkcjonuje prawidłowo, jeśli już z tak drogich pożyczek korzystać to provident daje na rok i więcej

odpowiedz

Poniedziałek 22 luty 2016 14:44
Gość
Gość

czy w zaplo pożyczka sprawdzają w erif krd i big?

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 17 maj 2016 20:58
ilona78
ilona78

BIK sprawdzają na pewno. Zabezpieczaja się wiadomo. Ceny ok.. Warto wziąć jak potrzebujesz kasy na szybko a jestes pewien ze dasz rade spłacić, obłsługa jedna z lepszych.

Skomentuj odpowiedź

Niedziela 22 maj 2016 11:59 | trelka

ja potrzebowałam na szybko 2 tys. w zaplo dostałam szybko pożyczkę, bez większych problemów i nie czekałam wcale długo na rozpatrzenie wniosku.

Piątek 27 maj 2016 22:57 | klora

U mnie tez szybciutko została przyznana pożyczka, brałam większą kwotę. Ogólnie z całości jestem zadowolona, to nie pierwszy raz kiedy korzystam z zaplo.

odpowiedz

Piątek 3 czerwiec 2016 15:55
robcik56
robcik56

Moim zdaniem są ok. Nie ma się co oszukiwać przy tego typu pożyczkach zawsze są jakieś dodatkowe koszty, wszystko wypisane w umowie, przede wszystkim bierzesz pożyczkę jak wiesz, że ją później spłacisz.

Skomentuj odpowiedź

Piątek 10 czerwiec 2016 8:59
ProRank
odpowiedział/a:
ProRank

Bardzo dobre zaplo ma opinie. Warto z nich korzystac

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 20 czerwiec 2016 23:15
lolka34
lolka34

Ja korzystałam i rzeczywiście jak da mnie powtórzą sukces pozyczek w vivusie. Bardzo fachowa obsługa, dostałam szybko kasę i okres spłaty mozesz rozłozyc na 24 raty co dla mnie było super wygodne.

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 21 czerwiec 2016 21:35
Ademko
odpowiedział/a:
Ademko

a próbował ktoś skorzystać z tego okresu testowego do 30 dni i zrezygnować? Bo zastanawia mnie jak to działa w praktyce

Skomentuj odpowiedź

Środa 22 czerwiec 2016 22:23 | olo

To jest na taiej zasadzie ze składasz rezygnacje i oddajesz kase zadna filozofia.

Ademko

Sobota 9 lipiec 2016 12:06 | Ademko |

No niby tak, ale wiesz jak to bywa z takimi firmami. Nie ma żadnych warunków dodatkowych lub ukrytych opłat?

odpowiedz

Poniedziałek 4 lipiec 2016 18:53
Gość
Gość

To jest rozbój w biały dzień!!!!

Skomentuj odpowiedź

Podobne pytania

SZYBKA-POZYCZKA.COM - jakie opinie?

odpowiedział/a: gość; Sobota 6 sierpień 2016 16:53

Zaplo, Zaimo czy Hapi Pożyczka?

odpowiedział/a: Gość; Poniedziałek 31 lipiec 2017 22:45

Bardzoszybkapozyczka.pl - jakie opinie?

odpowiedział/a: gość; Sobota 16 wrzesień 2017 20:46

Pożyczka Koliber, jakie macie opinie?

odpowiedział/a: gość; Niedziela 9 październik 2016 16:52

Hapi pożyczki - opinie

odpowiedział/a: gość; Środa 16 sierpień 2017 21:21