Money Man - jakie opinie?

Najnowsza odpowiedź: Poniedziałek 29 maj 2017 21:34
Gość
Gość

Czy korzystaliście już z nowej chwilówki Money Man? jakie macie opinie? Podzielcie się informacjami!

Napisz odpowiedź

Sobota 3 wrzesień 2016 11:42
araksol
odpowiedział/a:
araksol

To nowa firma udzielająca pozyczek od 100 zł do 5000 zł. Udziela chwilówek i pozyczek na raty. Aby dostać pożyczke wcześniej rzeba skorzystać z chwilówek i spłacic je w terminie. Firma działa też za granicą. Pierwsza chwilówka do 1000 zł jest darmowa. Trzeba ja oddać w ciagu 30 dni. Firma sprawdza bazy w tym BIK i KRD. Dłużnikom moze pozyczek ne przyznać.

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 13 grudzień 2016 20:59 | gość

No właśnie, więc to nie dla każdego jak sprawdzają bazy.

odpowiedz

Poniedziałek 19 wrzesień 2016 10:00
JanekP
odpowiedział/a:
JanekP

Pewnie że korzystałem, często korzystam z różnych chwilówek, z tej byłem wyjątkowo zadowolony, wszystko sprawnie się załatwia.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 19 wrzesień 2016 21:38
OlaWozniak
odpowiedział/a:
OlaWozniak

Warto, ale tylko pierwszy raz i oddając w 30 dni, bo potem odsetki i inne koszty ci dochodzą do spłaty i już nie jest tak opłacalnie.

Skomentuj odpowiedź

Piątek 7 październik 2016 10:21
Janusz
Janusz

Opinia dobra ale jak weźmiesz sam/a to zobaczysz jakie to wszystko proste jest.

Skomentuj odpowiedź

Środa 9 listopad 2016 20:42
Kamil
Kamil

To tak trzeba mieć raczej czystą historię ale to chyba wszędzie, a pożyczka spoko.

Skomentuj odpowiedź

Sobota 12 listopad 2016 16:45
gość
gość

Teraz już prawie każda firma wymaga czystej historii. Jak to ma być pierwsza pożyczka u nich to się opłaca.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 12 grudzień 2016 17:36
Iwona Braun
Iwona Braun

Znam, znam brałam już nie raz, teraz to juz nawet niezłą sumkę mogę tam wziąć.

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 10 styczeń 2017 14:26
Mateusz
Mateusz

Warto przemyśleć wzięcie pożyczki właśnie w Money man, co najważniejsze można ja uzyskać bez żadnych dodatkowych kosztów.

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 10 styczeń 2017 16:02 | Gość

a jakie warunki

Niedziela 15 styczeń 2017 15:18 | Gość

a komu dają

Niedziela 22 styczeń 2017 15:37 | gość

Musisz mieć dochód, ważny dowód i konto bankowe. Warunki to zależy od tego ile chcesz pożyczyć, bo im mniej tym zawsze wyższe % są.

Środa 1 luty 2017 17:27 | Janusz P

Takie chwilówki np w Money man łatwo uzyskać online, szybka decyzja kredytowa zachęca do wzięcia.

odpowiedz

Środa 15 luty 2017 20:04
Marta
Marta

Fajnie brać takie pożyczki które są naprawdę darmowe a rzadko się to zdarza ale w Money man jest to możliwe.

Skomentuj odpowiedź

Niedziela 19 luty 2017 15:07 | gość

Zawsze trzeba regulamin czytać, ale opłata weryfikacyjna to i tak zwykle pikuś przy odsetkach itd.

Wtorek 28 luty 2017 19:30 | Ewa

Brałam w Money man i nic więcej nie musiałam oddawać, taka promocja na pierwszą.

odpowiedz

Niedziela 19 marzec 2017 10:08
Patrycja
Patrycja

Brałam już swoje dwie chwilówki w money man, muszę powiedzieć że jestem zadowolona z całego przebiegu i zbędnych kosztów przy pierwszej.

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 4 kwiecień 2017 15:36 | Ola

Ile maksymalnie można u nich uzyskać pieniędzy za pierwszym razem?

Wtorek 18 kwiecień 2017 17:06 | Edka

Jak chcesz uzyskać darmową to trzeba wziąć tysiąc złotych, sama brałam.

odpowiedz

Czwartek 4 maj 2017 20:40
Alan
Alan

Całkiem niezłą oferte maja skorzystałem przez darmową pierwszą ale myślę że jeszcze pownioskuję o nastepną.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 22 maj 2017 19:42 | Alina

Jak z kosztami po pierwszej darmowej?

Poniedziałek 29 maj 2017 21:34 | Natka

Koszty znośne nie są wysokie ale najlepsza jest chyba pierwsza.

odpowiedz

Podobne pytania

All Money - jakie dokumenty?

odpowiedział/a: Gość; Sobota 7 maj 2016 22:05

All Money - jakie zarobki?

odpowiedział/a: OlaWozniak; Niedziela 1 luty 2015 19:48

Lombard66 - jakie macie opinie?

odpowiedział/a: gość; Poniedziałek 5 czerwiec 2017 22:58

do50000.pl - jakie opinie?

odpowiedział/a: Kasia73; Piątek 9 wrzesień 2016 12:06

Bardzoszybkapozyczka.pl - jakie opinie?

odpowiedział/a: gość; Sobota 16 wrzesień 2017 20:46