Eden Finance - jakie opinie?

Najnowsza odpowiedź: Poniedziałek 13 listopad 2023 12:03
Gość
Gość

Jakie macie opinie o firmie udzielającej pożyczek domowych Eden Finance ?

Napisz odpowiedź

Środa 5 lipiec 2017 14:32
Gość
Gość

po zasięgnięciu informacji wydaje się być że firma jest uczciwa, co do samej oferty to nie wyróżnia się chyba niczym szczególnym na tle innych firm, a obszar działalności nie pokrywa całego kraju

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 23 wrzesień 2019 13:24
Ludwik
Ludwik

Dla mnie firma Eden Finance jest ok, brałam u nich pożyczkę kilkakrotnie, doradca bardzo miły przyjeżdżał do mnie po raty regularnie. Polecam.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 13 marzec 2023 13:40 | zbyszek

ja także polecam, nic dodać nic ująć, uczciwa firma i to jest najważniejsze

odpowiedz

Środa 28 wrzesień 2022 11:42
Małgorzata
Małgorzata

To moja kolejna pożyczka w tej firmie, jestem zadowolona i mogę ich polecić. Umowę podpisuje się w domu, a gotówkę dostaje się do ręki. Doradca odbiera raty w dogodnym dla mnie terminie. Nie ma żadnych ukrytych kosztów, bo wszystko jest dokładnie wypisane w umowie. Polecam.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 20 marzec 2023 12:59 | Michalina

Potwierdzam tę opinię - brak ukrytych kosztów, wszystko czytelne i jasne, doradca cierpliwie odpowiadający na każde pytanie - moim zdaniem Eden Finance to rzetelny pożyczkodawca, któremu warto zaufać. Nigdy się nie zawiodłam na tej firmie.

odpowiedz

Czwartek 29 wrzesień 2022 9:15
Andrzej
Andrzej

Ja również jestem zadowolony z pożyczki w tej firmie. Złożyłem wniosek i jeszcze tego samego dnia dostałem pieniądze do ręki. Doradca jest bardzo miły i pomocny, wszystko cierpliwie wytłumaczył. Nie ma ukrytych kosztów, bo wszystko jest dokładnie wyszczególnione w umowie, a na tle konkurencji Eden Finance ma dużo ciekawsze oferty.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 10 lipiec 2023 11:33 | Martyna

Ja także otrzymałam gotówkę tego samego dnia. Doradca bez problemu przyjechał do mnie do domu, pomimo tego, że mieszkam w małej miejscowości. Wszystko poszło zgodnie z planem, Doradca zweryfikował mój wniosek, a następnie zadzwonił już z konkretną ofertą i wszystko dokładnie mi wytłumaczył. Umówiliśmy się na konkretną godzinę i jeszcze tego samego dnia miałam pieniądze. A najważniejsze jest to, że od samego początku wiem, ile muszę oddać - bez żadnych ukrytych kosztów.

odpowiedz

Środa 12 październik 2022 11:49
Daria
Daria

Firma jest uczciwa i rzetelna. Pieniądze otrzymałam szybko i bez zbędnych formalności. Doradca jest bardzo miły i cierpliwy, wszystko dokładnie tłumaczy. Umowa jest czytelna i nie ma w niej ukrytych kosztów. Bardzo polecam.

Skomentuj odpowiedź

Środa 19 październik 2022 13:43
Gość
Gość

Oferta firmy Eden Finance jest korzystniejsza niż oferty innych tego typu firm - oferta jest dużo bardziej elastyczna, więc można dopasować ją do indywidualnych możliwości finansowych. Formalności jest niewiele - w moim przypadku wystarczył tylko dowód osobisty. Jeśli ktoś potrzebuje naprawdę ekspresowej gotówki bez zbędnych formalności to tylko w firmie Eden Finance.

Skomentuj odpowiedź

Środa 26 październik 2022 11:42
Dorota
Dorota

Moim zdaniem firma Eden Finance to jedna z najlepszych firm pożyczkowych. Firma oferuje bezpieczne pożyczki, aż do 7000 zł - udzielane są z obsługą w domu klienta. Wnioski rozpatrywane są bardzo szybko, ponieważ pieniądze najczęściej dostaje się tego samego dnia. Umowa jest czytelna, a wszystkie koszty pożyczki są dokładnie wyszczególnione, więc od początku wiadomo, jaka kwota będzie do spłaty. Osobiście jestem zadowolona z ich oferty, uważam, że jest bardzo elastyczna i korzystna. Polecam. :)

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 6 listopad 2023 10:59 | Agnieszka

Ja z kolei znam tą firmę z polecenia brata i również nigdy się nie zawiodłam. Zawsze mogę liczyć na fajną ofertę i niskie raty. Rewelacja.

odpowiedz

Poniedziałek 28 listopad 2022 15:54
Maria
Maria

Pożyczka w Eden Finance pozwoliła mi odetchnąć finansowo. Teraz spłacam jedno zobowiązanie w niewielkich tygodniowych ratach. Pożyczka w Eden Finance to przede wszystkim możliwość uzyskania szybkiej gotówki - tego samego dnia, w kilka godzin po złożeniu wniosku, otrzymałam gotówkę. Jestem bardzo zadowolona, polecam.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 5 grudzień 2022 13:45 | Arkadiusz

Maria, ja również uzyskałem pieniądze szybko i bez problemu, nawet pomimo niewielkich zadłużeń i złej historii w bazach. Pożyczka w Eden Finance to super opcja dla każdego, kto potrzebuje uzyskać środki szybko i bez dużej ilości formalności.

Poniedziałek 25 wrzesień 2023 10:40 | Ania

Również polecam! Podzielam wasze zdanie, kasa dostarczona szybko, bez żadnych problemów czy ukrytych kosztów, wszystko jasne i czytelne, dokładnie wyjaśnione. Kontakt z doradcą i kierownikiem super.

odpowiedz

Poniedziałek 12 grudzień 2022 16:08
Krystyna Anna
Krystyna Anna

Pożyczka w tej firmie pozwoliła mi odetchnąć finansowo przed świętami, więc nie muszę się już martwić, czy na wszystko mi wystarczy. To sprawdzona firma, która działa od bardzo wielu lat. W Eden Finance pożyczkę brali również moi rodzice i dziadkowie, którzy od samego początku działania tej firmy korzystali z ich usług i nigdy się nie zawiedli, więc postanowiłam i ja skorzystać, gdy zabrakło mi trochę pieniędzy na święta. Spotkałam się z dużym zrozumieniem i bardzo szybko rozpatrzono mój wniosek. Następnego dnia przyjechał do mnie doradca, z którym podpisałam umowę i otrzymałam całą potrzebną mi gotówkę - bez zbędnych formalności, ukrytych kosztów czy wcześniejszych opłat. Eden Finance to firma, której naprawdę zależy na każdym kliencie. Więc z czystym sumieniem szczerze polecam.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 19 grudzień 2022 14:26
Milena
Milena

Pożyczka w firmie Eden Finance okazała się znakomitym rozwiązaniem właśnie przed świętami, kiedy mam zdecydowanie więcej wydatków. Uproszczona procedura uzyskania pożyczki, minimum formalności i szybki czas realizacji wniosku przekonały mnie do skorzystania z oferty firmy Eden Finance i jestem szczerze zadowolona z otrzymanej oferty. Sympatyczny doradca pojawił się w moim mieszkaniu następnego dnia rano i wypłacił całość potrzebnej mi gotówki. Dodatkowo mogę umawiać się na wpłaty w odpowiadającym mi terminie. Dzięki spłatom tygodniowym raty są niskie i nie wpływają obciążająco na domowy budżet. Poleciłam firmę Eden Finance już dwóm moim koleżankom, które również skorzystały z oferty przed świętami i są równie zadowolone co ja. To firma naprawdę godna polecenia z dziesięcioletnim doświadczeniem w udzielaniu pożyczek, więc zdecydowanie warto im zaufać.

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 27 grudzień 2022 14:18
Aleksandra
Aleksandra

O tej firmie wiem z polecenia mamy. Skorzystałam z ich usług dopiero niedawno, ponieważ zabrakło mi pieniędzy na święta. Liczyłam się z tym, że w okresie przedświątecznym czas oczekiwania na doradcę będzie bardzo długi, ale ku mojemu zdziwieniu doradca tego samego dnia zadzwonił z informacją, że jest dla mnie oferta i że możemy umówić się na podpisanie umowy. Byłam pod ogromnym wrażeniem szybkości realizacji mojego wniosku. Bardzo polecam tę firmę, warto im zaufać.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 2 styczeń 2023 14:15
Marcelina
Marcelina

Z usług firmy Eden Finance korzystam od wielu lat, początkowo z polecenia znajomej, następnie sama polecałam wielokrotnie tę firmę innym. Uważam, że oferta firmy Eden Finance jest dobrze dostosowana do potrzeb klienta, ponieważ każdorazowo oferta dopasowywana jest indywidualnie. Indywidualne podejście do klienta, elastyczność oferty oraz niskie raty to dla mnie najważniejsze cechy pożyczki w Eden Finance. Jestem bardzo zadowolona z usług i z przyjemnością będę korzystała nadal, gdy tylko zajdzie taka potrzeba.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 9 styczeń 2023 14:32
Beata
Beata

Nigdy wcześniej nie korzystałam z usług firm pożyczkowych, ponieważ nie miałam takiej potrzeby. Jednak nadchodzący Nowy Rok zweryfikował moją sytuację finansową i taka pomoc okazała się dla mnie koniecznością. Po intensywnej weryfikacji ofert prezentowanych przez firmy pożyczkowe zdecydowałam się na pożyczkę w firmie Eden Finance. Był to strzał w dziesiątkę, ponieważ pożyczkę uzyskałam bardzo szybko, a oferta, która została mi przedstawiona nie zawierała żadnych ukrytych kosztów. Jestem zadowolona również z profesjonalnej obsługi przedstawicieli firmy Eden Finance, którzy wykazali się dużym profesjonalizmem i zrozumieniem. Polecam serdecznie usługi firmy Eden Finance.

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 24 styczeń 2023 15:22
Jarek
Jarek

Szybka pożyczka, którą uzyskałem w firmie Eden Finance, spełniła 100% moich oczekiwań. Potrzebne mi środki otrzymałem jeszcze tego samego dnia, a dodatkowo gotówka została przywieziona do mojego domu. Miło zaskoczyły mnie warunku oferty oraz brak dodatkowych kosztów, a także przejrzystość i czytelność umowy. Bardzo polecam.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 30 styczeń 2023 12:37
Zuzka
Zuzka

Również dwukrotnie korzystałam z oferty firmy Eden Finance i wszystko było w jak najlepszym porządku, bardzo polecam!

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 14 sierpień 2023 10:29 | Ewelina

Zgadzam się. :) Najlepsze pożyczki na rynku, bezkonkurencyjne! :)

odpowiedz

Poniedziałek 6 luty 2023 12:20
Justyna
Justyna

Bardzo polecam tę firmę. Korzystam już z trzeciej pożyczki w firmie Eden Finance i jestem naprawdę zadowolona. Jest to bardzo dobra firma, która oferuje, w mojej ocenie, o wiele korzystniejsze pożyczki, niż firmy konkurencyjne. Przede wszystkim dostępność oferty jest dużym atutem tej firmy, ponieważ pożyczki dostępne są nawet dla osób, ze złą historią kredytową. Ze swojej strony - bardzo polecam, firma godna zaufania.

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 11 kwiecień 2023 14:04 | Urszula

Ja również polecam, świetne są te pożyczki, a co najważniejsze szybko można dostać pieniądze na fajnych warunkach. :) Ekstra sprawa, dla osób, które nie mają zdolności kredytowej w bankach, a potrzebują szybkich pieniędzy!

odpowiedz

Poniedziałek 13 luty 2023 12:37
Teresa
Teresa

Nie zdarzyło mi się wcześniej korzystać z usług firm z tego sektora, ale sytuacja była taka a nie inna, więc postanowiłam poszukać pomocy finansowej. Na firmę Eden Finance trafiłam, szczerze mówiąc przypadkiem, lecz od razu firma wzbudziła moje zaufanie. Udało mi się szybko uzyskać potrzebną mi kwotę i to bez zbędnych formalności. Do podpisania umowy wystarczył wyłącznie dowód osobisty, a cała obsługa pożyczki odbywa się w domu klienta. Przyznam, że to szczególnie wygodna forma uzyskania gotówki, ponieważ nie trzeba nigdzie wychodzić, czekać w kolejkach. aby załatwić sprawę. Wystarczy umówić się z doradcą na dogodny termin, a doradca przyjedzie do domu - dla mnie to świetne rozwiązanie. Z samej pożyczki, jak i z obsługi również jestem zadowolona.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 5 czerwiec 2023 12:37 | Patrycja

W 100% potwierdzam!!! Najwygodniejsza forma obsługi, z jaką się kiedykolwiek spotkałam w sektorze pożyczkowym. Doradca przyjeżdża do domu dokładnie w umówionym terminie z umową oraz z pieniędzmi. Wszystko załatwia się na jednej wizycie, bez zbędnych formalności i miliona dokumentów.

odpowiedz

Poniedziałek 20 luty 2023 12:27
Karol K.
Karol K.

Brałem dwie pożyczki w Eden Finance - obie spłaciłem bezproblemowo, dzięki indywidualnemu podejściu do zaproponowanej mi oferty. Oferta, która została mi przedstawiona została dobrze dopasowana do moich możliwości finansowych, dzięki czemu spłata była prosta i przyjemna. Bardzo polecam tę firmę również pod względem profesjonalnej obsługi i uczciwej umowy, w której nie ma ukrytych kosztów, więc od początku klient zna wszystkie koszty pożyczki. Bardzo polecam. :)

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 3 kwiecień 2023 15:16 | Jola

W 100% zgadzam się z tą opinią! :) Bardzo dobrze dopasowywane są oferty do konkretnego klienta, aby wszystko na spokojnie można było spłacić. Umowa, jak wspomniano już wiele razy - jasna i czytelna. Ja także bardzo polecam usługi firmy Eden Finance! :)

odpowiedz

Poniedziałek 27 luty 2023 12:57
Alina
Alina

Swoją opinię o firmie Eden Finance wyrabiałam konsekwentnie przez blisko 8 lat współpracy, jako klient tej firmy. Uważam, że firma Eden Finance jest uczciwym, rzetelnym i godnym zaufania pożyczkodawcą. Każda oferta pożyczki, którą otrzymywałam była indywidualnie dobierana do moich możliwości finansowych z uwzględnieniem moich aktualnych potrzeb. Kontakt z doradcą zawsze przebiegał bez zarzutu - doradcy są bardzo uprzejmi i profesjonalni. Jestem w pełni zadowolona ze współpracy z firmą Eden Finance i śmiało mogę polecić tę firmę każdemu.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 12 czerwiec 2023 12:41 | Weronika

Ja postanowiłam skorzystać z oferty biorąc pod uwagę ilość pozytywnych opinii o firmie i również się do tego dołączam - nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko na najwyższym poziomie. :) Jestem bardzo zadowolona.

odpowiedz

Poniedziałek 6 marzec 2023 13:32
dariusz
dariusz

ja takze polecam, bo moim zdaniem to super sprawa, ze doradca moze przyjechac do domu z umowa a potem po raty, a sama oferta jak dla mnie jest okej - nawet 7000 zl na fajnych warunkach, warto wziasc

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 27 marzec 2023 13:54
Tadeusz
Tadeusz

także polecam, rewelacyjne oferty i nawet osoba zadłużona może uzyskać pomoc

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 18 wrzesień 2023 10:54 | Grażyna

To prawda, ja też brałam pożyczkę jako zadłużona i nikt nie robił mi problemów. Dostałam świetną ofertę i teraz spokojnie sobie wszystko spłacam.

odpowiedz

Poniedziałek 17 kwiecień 2023 13:26
Tadeusz
Tadeusz

Bardzo polecam tę firmę, nic dodać nic ująć. Super oferty i bardzo duża dostępność. Korzystam z oferty pożyczkowej firmy Eden Finance regularnie od 4 lat i nigdy się nie zawiodłem.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 15 maj 2023 13:29 | Adam

Ja również od wielu lat korzystam z pożyczek tylko i wyłącznie w firmie Eden Finance i mam takie samo zdanie - oferty rewelacyjne i bardzo przystępne, obsługa również zawsze sympatyczna i pomocna, umowa czytelna i bez ukrytych kosztów, ale przede wszystkim zawsze można liczyć na pomoc finansową i szybką gotówkę.

odpowiedz

Poniedziałek 24 kwiecień 2023 14:26
Marek
Marek

Najlepsze pożyczki na rynku. Jak pożyczać pieniądze to tylko w Eden Finance. :)

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 17 lipiec 2023 11:04 | Judyta

Zgadzam się z tą opinią - od kilku lat korzystam wyłącznie z oferty w Eden Finance. :) Uważam, że nie ma na rynku lepszych ofert.

odpowiedz

Poniedziałek 22 maj 2023 11:44
Krzysztof
Krzysztof

bardzo polecam, jak dla mnie najlepsza firma pożyczkowa na rynku

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 19 czerwiec 2023 13:03 | Asia

Moim zdaniem również jest to najlepsza firma pożyczkowa na rynku. Jestem bardzo zadowolona z oferty jaką mi zaproponowano i z pewnością nie raz skorzystam ponownie.

odpowiedz

Wtorek 4 lipiec 2023 12:24
Piotr
Piotr

Ja również serdecznie polecam, obecnie najlepsza firma pożyczkowa na rynku. Zwłaszcza jeśli ktoś potrzebuje szybko, dyskretnie i bez zbędnych formalności pożyczyć kasę. Super sprawa.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 24 lipiec 2023 11:13
Bartosz
Bartosz

Najlepsze pożyczki, serdecznie polecam.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 31 lipiec 2023 10:59
Angelika
Angelika

Również polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku. :)

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 7 sierpień 2023 11:32
Nikola
Nikola

Również bardzo polecam - super oferty nawet dla osób ze złą historią kredytową. Oferty bardzo korzystne, a co najważniejsze pożyczka udzielana jest bez zbędnych formalności - wszystko odbywa się szybko i bezproblemowo.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 21 sierpień 2023 11:19 | Daria

Ja również zgłaszając się do firmy Eden Finance po pożyczkę miałam złą historię kredytową, mówiąc wprost miałam wiele niespłaconych długów, ale udało mi się uzyskać pożyczkę dzięki której bez problemu spłaciłam wszystkie zaległe zobowiązania. Pożyczka w Eden Finance okazała się być strzałem w dziesiątkę.

odpowiedz

Poniedziałek 28 sierpień 2023 11:46
Teresa
Teresa

Wszystko w jak najlepszym porządku, jestem bardzo zadowolona z pożyczki. Wszystko gra i będę polecała ofertę dalej.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 30 październik 2023 12:07 | Basia

Ja znam ofertę tej firmy właśnie z polecenia i też jestem zadowolona, fajne pożyczki, a co najważniejsze szybko dostaje się gotówkę.

odpowiedz

Poniedziałek 4 wrzesień 2023 10:35
Karolina
Karolina

Wszystko okej, firma jest naprawdę rzetelna i wiarygodna. Pożyczają nawet zadłużonym, więc zawsze warto spróbować, oferty są naprawdę ciekawe. Ze swojej strony naprawdę polecam, jestem zadowolona z pożyczki.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 11 wrzesień 2023 11:48
Angelika
Angelika

Moim zdaniem pożyczki z tej firmy są naprawdę w porządku. Najważniejsze, że szybko i na fajnych warunkach można otrzymać pieniążki. Kontakt z doradcą na plus.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 23 październik 2023 12:19 | Fabian

Potwierdzam, najlepsze oferty. Polecałem znajomym, brali i też chwalą. Warto skorzystać.

odpowiedz

Poniedziałek 2 październik 2023 12:58
Zofia
Zofia

Naprawdę ciekawe pożyczki na bardzo korzystnych warunkach. Polecam, nic dodać nic ująć. Minimum formalności, a pieniądze bardzo szybko wypłacane do ręki.

Skomentuj odpowiedź

Poniedziałek 16 październik 2023 12:20 | Magda

Potwierdzam, rano złożyłam na infolinii wniosek a jeszcze przed południem był u mnie doradca z umową i gotówką. Ekstra oferty i duża dostępność. To się ceni, bardzo polecam tę firmę. :)

odpowiedz

Poniedziałek 13 listopad 2023 12:03
Maria
Maria

Bardzo polecam - fajna firma, która ma bardzo ciekawe i korzystne oferty. Warto spróbować, nawet jak ma się złą historię kredytową.

Skomentuj odpowiedź

Podobne pytania

Arkonfinance, czy warto?

odpowiedział/a: Tina; Sobota 5 sierpień 2017 20:35

Bardzoszybkapozyczka.pl - jakie opinie?

odpowiedział/a: gość; Sobota 16 wrzesień 2017 20:46

Lombard66 - jakie macie opinie?

odpowiedział/a: Gość; Czwartek 26 styczeń 2023 11:51

Money Man - jakie opinie?

odpowiedział/a: Alan; Czwartek 4 maj 2017 20:40

Kiedy zadzwoni inwestor z Arkon Finance?

odpowiedział/a: Gość; Wtorek 4 październik 2016 20:14