Color Credit - jakie opinie?

Najnowsza odpowiedź: Czwartek 22 czerwiec 2017 13:14
Gość
Gość

Znalazłam wydaje mi się że ciekawą ofertę pożyczki Colorcredit.pl, przeczytałam że nie sprawdzają baz i nie pobierają żadnych opłat przed pożyczką a kalkulator podaje rozsądne oprocentowanie w porównaniu z innymi firmami, czy ktoś zgłębiał tę ofertą? Czekam na opinie, czy warto zainteresować się ofertą Color Credit? Czy to dobra pożyczka, czekam na Wasze opinie.

Napisz odpowiedź

Wtorek 28 lipiec 2015 15:01
gość
gość

Color Credit to tylko firma pośrednicząca między osobą, która chce wziąć pożyczkę a firmami, które ich udzielają. Podajesz swoje dane we wniosku i jakaś firma, o ile jest tobą zainteresowana kontaktuje się z tobą w celu udzielenia ci pożyczki. Problem polega na tym, że nie raz kilka firm się z tobą kontaktuje i każda z innymi warunkami.

Skomentuj odpowiedź

Środa 29 lipiec 2015 15:49 | Gość

To raczej nie wada a zaleta, zawsze przecież można wybrać najatrakcyjniejszą ofertą, nie mam racji?

Poniedziałek 21 grudzień 2015 13:14 | Gość

czy można do nich numer

Poniedziałek 21 grudzień 2015 13:16 | Gość

czy ma ktoś numer do nich

Wtorek 22 grudzień 2015 15:15 | Gość

dane są na ich stronie:
Serwis www.colorcredit.pl jest własnością firmy
F.H.U. Geldor,
44-207 Rybnik,
ul.Morwowa 64,
NIP: 642-247-94-42,
kontakt: email mail@geldorbank.pl
tel +48223909130 +48324943259 +48717164069

czyli właściciel innych sławnych na różnych forach internetowych ale z tej złej strony serwisów Dreams Bank, GoodCash i Geldoria Finance, nie polecam

odpowiedz

Wtorek 28 lipiec 2015 20:13
OlaWozniak
odpowiedział/a:
OlaWozniak

Dokładnie tak to działa, że oni mają w bazie wielu partnerów - firmy pożyczkowe, ale też pożyczkobiorców czyli na przykład ciebie. Za to masz do wyboru kilka opcji - chwilówka, pożyczka na dużą kwotę. We wniosku podajesz tylko dane adresowe i z dowodu. Nie wiem co dalej i prawdę mówiąc nie lubię takich stron. Wolę od razu wejść na stronę konkretnej firmy i tam wypełnić wniosek.

Skomentuj odpowiedź

Środa 29 lipiec 2015 15:51
Gość
Gość

pośrednik jakich wielu, mało jasna oferta, wolę znaleźć coś konkretnego na konkretnych warunkach bezpośrednio od pożyczkodawcy

Skomentuj odpowiedź

Środa 12 sierpień 2015 14:19
Gość
Gość

wszedłem zobaczyłem, nic szczególnego nie widzę, oferty jakieś tam, nic wiążącego, nie wiadomo czego oczekiwać, jakiś pośrednik wg mnie jakich wielu

Skomentuj odpowiedź

Czwartek 13 sierpień 2015 9:47
pozyczkasa
odpowiedział/a:
pozyczkasa

pierwszy raz słyszę o tej firmie. Ciekawe jak z przyznawalnością i z procedurami. Z tego co piszą na stronie to nie sprawdzają biku. Mozna nawet wnioskować o 50tys zł ale to pewnie po sporej ilości spłaconych pożyczek.

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 29 wrzesień 2015 13:06
gość
gość

Szczerze wątpię w te 50 tysięcy. Bo kto ma taki dochód, żeby tyle dostać? Chyba, że to oferta dla firm to owszem jest to możliwe. Sprawdzają bazy czy nie... w sumie to zależy od firmy na jaką trafisz za ich pośrednictwem. Ale ja tam wolę od razu iść do jakiejś firmy, a nie z takich porównywarek korzystać, bo nie wiadomo na kogo trafisz.

Skomentuj odpowiedź

Środa 21 październik 2015 11:57
Gość
Gość

Nie wzbudza zaufania, strona internetowa jakich wiele. Na dole opinie niby klientów ze zdjęciami kupionymi na stronie ze zdjęciami dla projektantów stron internetowych i opinie pewnie też zmyślone. Nie wzbudza to mojego zaufania i nie skorzystałabym z oferty tej firmy, to moja prywatna opinia.

Skomentuj odpowiedź

Niedziela 8 listopad 2015 21:36
Gość
Gość

color credit nie ma swojej oferty, po złożeniu wniosku możecie spodziewać się masy telefonów z różnych firm pożyczkowych i banków oferujących wam pożyczkę, color credit tylko wysyła wnioski w waszym imieniu do różnych innych firm, to pośrednik jakich wiele

Skomentuj odpowiedź

Wtorek 10 listopad 2015 15:35
Gość
Gość

czy ta pożyczka colors sprawdza w biku?

Skomentuj odpowiedź

Środa 18 listopad 2015 14:42 | Gość

zacznijmy od tego że ta firma nie udziela pożyczek a tylko pośredniczy między tobą a innymi firmami z którymi współpracuje a tamte możliwe że mogą sprawdzać w bik i możliwe że nie wszystkie ale pewnie niektóre to robią

odpowiedz

Środa 11 listopad 2015 19:44
ola
ola

Nie sprawdzają w BIk, bo musieli by od każdego klienta chyba po 70 zl za to płacić, więc im się to nie opłaca.

Skomentuj odpowiedź

Środa 17 sierpień 2016 11:04
luśka
luśka

Nie wiem. Złożyłam właśnie wniosek i czekam. Piszą, że do dwóch dni otrzymam odpowiedź. Nie mogę pomóc, ale widzę, że dobrych opinii ta firma nie ma.

Skomentuj odpowiedź

Środa 14 wrzesień 2016 10:14 | Gość

no i jak się skończyło?

Niedziela 9 październik 2016 14:57 | Gość

czy tam coś się płaci na etapie składania wniosku?

Niedziela 9 październik 2016 17:02 | gość

Nie płaci, ale dopóki żadna firma się nie zainteresuje swoim wnioskiem to ci nie odpowiedzą. A może być też tak, że nikt nie będzie chciał ci dać pożyczki na podstawie danych które podajesz we wniosku.

Piątek 4 listopad 2016 10:27 | malaaa

Witam czy dostalas odpowiedz do dwoch dni ? udalo sie?

Piątek 27 styczeń 2017 0:33 | WWW.IKA

I CO DALEJ PROSZE PODZIELIC SIE WIADOMOSCIAMI O TEJ FIRMIE

Piątek 27 styczeń 2017 19:28 | gość

Jak można coś powiedzieć jak to tylko pośrednik? To jakbyś się dzielił opinią o Allegro samym w sobie mimo, że kupujesz u pana X. Jako pośrednik się sprawdzają, ale każdy może na inną ofertę trafić.

Czwartek 22 czerwiec 2017 13:14 | Gosia

i co sie udalo daki te pieniążki?

odpowiedz

Podobne pytania

Czy Color Credit sprawdza bazy?

odpowiedział/a: gość; Piątek 27 styczeń 2017 19:30

Lombard66 - jakie macie opinie?

odpowiedział/a: gość; Poniedziałek 5 czerwiec 2017 22:58

do50000.pl - jakie opinie?

odpowiedział/a: Kasia73; Piątek 9 wrzesień 2016 12:06

Money Man - jakie opinie?

odpowiedział/a: Alan; Czwartek 4 maj 2017 20:40

Bardzoszybkapozyczka.pl - jakie opinie?

odpowiedział/a: gość; Sobota 16 wrzesień 2017 20:46